Lifestyle

Λευτέρης Πανταζής: Ανανέωσε τη συνεργασία του με την Panik Platinum

Ο γνωστός τραγουδιστής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον CEO της δισκογραφικής, Γιώργο Αρσενάκο

Ευχάριστα είναι τα επαγγελματικά νέα του, καθώς ο Λευτέρης Πανταζής παραμένει στην ίδια δισκογραφική εταιρεία και συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Λευτέρης Πανταζής και η Panik Platinum ανανεώνουν τη συνεργασία τους και μάλιστα πρόσφατα ο γνωστός καλλιτέχνης υπέγραψε την ανανέωση των συμβολαίων μαζί με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας και παρουσία όλης της ομάδας, σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού.

Ο Λευτέρης Πανταζής, που αποτελεί ορόσημο στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, κυκλοφόρησε πρόσφατα το album «Βασιλιάς», κερδίζοντας για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις. Το γεμάτο συναισθήματα album περιλαμβάνει νέα τραγούδια που ήδη έχουν αγαπηθεί πολύ, καθώς και «φρέσκες» επανεκτελέσεις μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών του. 

Παράλληλα, ο Λευτέρης Πανταζής, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο «Posidonio», ετοιμάζεται για δύο μοναδικές συναυλίες υπό τον τίτλο «Βασιλιάς In Concert», που θα γίνουν στις 9 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών και στις 3 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα  στο Βεάκειο Θέατρο, σε παραγωγή της Panik Live Productions. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα