Lifestyle

Μ. Σολωμού – Γ. Καραμίχος: Επιστρέφουν στην “Ονειροπαγίδα”!

Ο Γιώργος Καραμίχος και η Μαρία Σολωμού μιλούν για την “Ονειροπαγίδα” και παραδέχονται ότι “έχουν ανάγκη από παραμύθια”!

Στο Άνω Σούλι βρέθηκαν η Μαρία Σολωμού και ο Γιώργος Καραμίχος για να γυρίσουν το τρέιλερ της επιτυχημένης σειράς του Ant1 “Ονειροπαγίδα”, που θα επιστρέψει τον Οκτώβρη στη μικρή οθόνη.

 
Οι δυο ηθοποιοί δηλώνουν πολύ χαρούμενοι που θα συνεχιστεί η τηλεοπτική σειρά και παραδέχονται πως στη ζωή χρειάζονται τα παραμύθια. “Η αίσθηση που σου δημιουργείται είναι ότι παρακολουθείς ένα παραμύθι, το οποίο ο κόσμος βλέποντάς το μπορεί και χαμογελάει. Ειδικά στην εποχή μας έχουμε ανάγκη από παραμύθια”, αναφέρει η Μαρία Σολωμού.
 
Ωστόσο, για τον Γιώργο Καραμίχο, ο συμβολισμός των παραμυθιών είναι αυτός που θεωρεί ότι μας βοηθά να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα την πραγματικότητα.
 

Διαβάσε περισσότερα στο “OK!”

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Ορλάντο Μπλουμ θέλει πλήρη επανένωση του καστ στη νέα ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής»
Τα σχόλιά του Ορλάντο Μπλουμ ακολούθησαν την πρόσφατη δήλωση του παραγωγού της κινηματογραφικής σειράς, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ότι είναι ανοιχτός στην επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στο reboot που σχεδιάζεται
Ορλάντο Μπλουμ
Τέξας: Σε συναυλία συγκεντρώθηκαν πάνω από 8,5 εκ. δολάρια για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες
Η τρίωρη συναυλία στη μνήμη των 137 ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν στις πλημμύρες και προς τιμήν των διασωστών που έσπευσαν να βοηθήσουν ξεκίνησε με τη Λάμπερτ και τον ΜακΚόλουμ
Μιράντα Λάμπερτ