Lifestyle

Μ. Χρουσαλά: Χαλαρή βόλτα στην παραλία και οι φήμες για την εγκυμοσύνη της!

Πού βρέθηκε η Μαριέττα με τον αγαπημένο της Λεό;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τον τελευταίο καιρό η Μαριέττα Χρουσαλά. Η νεαρή παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της Λεό Πατίτσας διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους και περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί ως παντρεμένοι. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες πληροφορίες η Μαριέττα διανύει τους πρώτους μήνες τις εγκυμοσύνης της και είναι πολύ χαρούμενη.

 

Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” απαθανάτισε το γνωστό ζευγάρι πριν λίγες μέρες στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου πήγαν για μπάνιο και απόλαυσαν τον κυριακάτικο ήλιο. Στην παρέα τους ήταν και ο αδελφός της Μαριέττας, Θανάσης Χρουσαλάς.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γέννησε η Άννα Κορακάκη – Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της
«Γεννήθηκε η αγάπη αυτή, που ξεπερνάει όλες τις λέξεις και είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσει και ν’ ανατρέψει και τα πάντα», εξομολογήθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού
Άννα Κορακάκη