Lifestyle

Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte αγκαλιά στις διακοπές τους στη Σαντορίνη

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι εδώ και αρκετό καιρό στη Σαντορίνη και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Το γνωστό ζευγάρι είναι αρκετά δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και συχνά, τόσο η ηθοποιός όσο και ο ράπερ, αναρτούν στιγμές της καθημερινότητάς τους, από τις οποίες δεν λείπουν τα πειράγματα.

Ο γνωστός ράπερ και η ηθοποιός, μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσαν μια σειρά από φωτογραφίες στο κυκλαδίτικο νησί.

Σε μια από αυτές μάλιστα, ο Mente Fuerte ποζάρει με την Μαρία Σολωμού στην αγκαλιά του.

Ο ίδιος ήθελε να σηκώσει την Μαρία Σολωμού για να καταφέρει να καθίσει στον τοίχο και να φωτογραφηθεί με φόντο την υπέροχη θέα του νησιού.

Οι δυο τους δείχνουν να το απολαμβάνουν πολύ, ενώ οι θαυμαστές τους έσπευσαν να σχολιάσουν τα εν λόγω στιγμιότυπα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Μουρατίδης για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Στις συναυλίες της χοροπηδά για να δείξει ότι αντέχει και ας είναι 71 χρόνων»
«Κάθε χρόνο βγαίνει με διαφορετική αφίσα, χαμογελαστή, με τα ίδια τραγούδια κάνει περιοδεία», ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης για την γνωστή τραγουδίστρια
Νίκος Μουρατίδης
Πέγκυ Ζήνα για Μαρίνα Σάττι: «Αν θέλεις να είσαι επώνυμος, πρέπει να σεβαστείς τη δουλειά των δημοσιογράφων»
«Δεν μπορεί λίγο να χωνέψει ότι θα έρχονται δημοσιογράφοι εκεί που δεν τους θέλουμε, θα μας ρωτάνε πράγματα πάντα που μπορεί να μην θέλουμε», ανέφερε ο Πέγκυ Ζήνα για τη συνάδελφό της
Πέγκυ Ζήνα