Lifestyle

Με Taxi girl…στην Eurovision!

H Βίκυ Σταυροπούλου θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι με το τηλεοπτικό taxi της μέσα στο χρόνο και τον διεθνή μουσικό διαγωνισμό.

Με μία ακόμα επίκαιρη εκπομπή αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του σταθμού της Μεσογείων να προβάλουν το Taxi Girl της Κυριακής. O ημιτελικός και ο τελικός του φετινού μουσικού διαγωνσιμού θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στο Όσλο της Νορβηγίας.

Ωστόσο, η οικοδέσποινα της εκπομπής θα εξετάσει τις γνώσεις των παικτών επάνω στο θεσμό της Eurovision γενικότερα. Στις 22 Μαΐου θα απολαύσουμε στην μικρή οθόνη πολύ τραγούδι, πολύ κέφι και  πολλές στιγμές Eurovision.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανακοίνωσε ότι δε θα γίνει απόψε η παράσταση που πρωταγωνιστεί λόγω της απεργίας του ΣΕΗ
«Χθες αποφασίσαμε οριστικά ο θίασός μας να συμμετάσχει στην απεργιακή κινητοποίηση του ΣΕΗ, για αυτόν τον λόγο δεν είχαμε τη δυνατότητα να σας ενημερώσουμε εγκαίρως», ξεκαθάρισε
Ελεωνόρα Ζουγανέλη 6