Lifestyle

Μέμος Μπεγνής: «Εγώ δεν πιστεύω στην απιστία, ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον»

«Πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες», πρόσθεσε

«Δεν πιστεύω στην απιστία, ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον», είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Την άποψή του για την απιστία εξέφρασε ο Μέμος Μπεγνής στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Το ψέμα».

«Εγώ δεν πιστεύω στην απιστία, το έχω πει 100 χιλιάδες φορές, μη λέμε τα ίδια. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον, οπότε και κάποια φορά να συμβεί, δεν έγινε και κάτι, μην τρελαθούμε. Και με το ίδιο πρόσωπο σε μια μακροχρόνια σχέση να είσαι, κάποια στιγμή θα συμβεί.

Δεν μπορεί να μη συμβεί, γιατί ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον. Εννοείται ότι πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, είναι πολύ πολιτισμένο», είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο Κώστας Μακέδος για την μάχη με την παχυσαρκία: Όλα στο σπίτι λειτουργούν με τηλεκοντρόλ, κατέληξα ακίνητος
Ο ηθοποιός μιλάει για την καθημερινή μάχη που δίνει τα τελευταία 4 χρόνια λόγω των κιλών του καθώς βρίσκεται κλεισμένος πια στο σπίτι του καθηλωμένος σε μια καρέκλα
Screenshot