Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπεν Άφλεκ: Ο 10χρονος γιος του τράκαρε μία πολυτελή Lamborghini

Μπεν Άφλεκ: Ο 10χρονος γιος του τράκαρε μία πολυτελή Lamborghini

Όταν είσαι ο γιος του Μπεν Άφλεκ ακόμα και αν τρακάρεις έστω και ελαφρά μια Lamborghini όλα συγχωρούνται. Αυτό συνέβη με τον δεκάχρονο γιο του Μπεν Άφλεκ, Σάμιουελ, ο οποίος βρέθηκε πίσω από το τιμόνι μιας Lamborghini στο Λος Άντζελες, και συγκρούστηκε κατά λάθος με μια BMW που ήταν σταθμευμένη πίσω της.

Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκαν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες. Εκεί ο Μπεν Άφλεκ επέτρεψε στον γιο του να κάτσει στο τιμόνι της πολυτελούς Lamborghini και τα αποτελέσματα δεν ήταν και πολύ ευχάριστα.

Ο κινητήρας της κίτρινης Lamborghini Urus, η οποία νοικιάζεται για 1.475 δολάρια την ημέρα, βρισκόταν σε λειτουργία και ο γιος του Μπεν Άφλεκ αποφάσισε να βάλει στο αυτοκίνητο όπισθεν, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το  άλλο όχημα εξίσου ακριβό με την Lamborghini.

Μετά το περιστατικό ο Σάμιουελ βγήκε από τη Lamborghini και ο Μπεν Άφλεκ έτρεξε τρομαγμένος να αγκαλιάσει τον γιο του για να τον παρηγορήσει ενώ, αργότερα, ο μικρός Σάμιουελ εθεάθη να περπατά χέρι – χέρι με την Τζένιφερ Λόπεζ. 

Σύμφωνα με την DailyMail, υπάλληλος από την αντιπροσωπεία δήλωσε ότι τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης είναι πολύ στενά παρκαρισμένα μεταξύ τους. «Όταν ο Σάμιουελ μπήκε στο αυτοκίνητο, αυτό έκανε μπρος-πίσω. Έχουμε μικρό χώρο στάθμευσης και τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά παρκαρισμένα το ένα στο άλλο», είπε. Με άλλα λόγια: δεν έκανε και τίποτα το παιδί…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις