Lifestyle

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει η Σακίρα – Σε δίκη για φοροδιαφυγή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Σακίρα είναι πολύ πιθανό να παραπεμφθεί σε δίκη καθώς ένας Ισπανός δικαστής έκρινε σήμερα ότι υπάρχουν «επαρκείς ενδείξεις» για να κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή.

Ο δικαστής Μάρκος Χεσούς Χουμπέριας ολοκλήρωσε την προανάκριση σχετικά με τις καταγγελίες ότι η Σακίρα δεν κατέβαλε 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους εισοδήματος, κατά την τριετία 2012-14. Η έρευνα αυτή αποτελεί το προκαταρκτικό στάδιο και ακολουθεί ο προσδιορισμός της δικασίμου.

Οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας υποστηρίζουν ότι η Σακίρα ζούσε στην Καταλονία την εποχή εκείνη. Ωστόσο οι εκπρόσωποί της επιμένουν ότι δεν ζούσε στην Ισπανία μέχρι το 2015 και έχει εκπληρώσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις της.

Σήμερα, σε μια ανακοίνωση που έστειλαν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ανέφεραν ότι το δικαστικό έγγραφο ήταν «ένα αναμενόμενο βήμα στη διαδικασία» και ότι οι νομικοί σύμβουλοι της τραγουδίστριας «παραμένουν αισιόδοξοι και συνεργάζονται πλήρως με τις δικαστικές αρχές» αλλά δεν θα σχολιάσουν περαιτέρω την υπόθεση.

Η 44χρονη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Οι Metallica γκρέμισαν το ΟΑΚΑ: Υπερθέαμα με Ζορμπά, Τρύπες και πάνω από 85.000 θαυμαστές – Δείτε όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία
Συγκίνησαν με το μήνυμα αγάπης και δύναμης στον μικρό Σπύρο που δίνει μάχη με τον καρκίνο - Ο σεισμογράφος του Εθνικού Αστεροσκοπείου κατέγραψε μικροδονήσεις στο έδαφος κατά τη διάρκεια της νύχτας
Metallica
33
«Ντελίριο» για τους Metallica στο ΟΑΚΑ: Πάνω από 80.000 κόσμου αποθέωσε τους θρύλους της metal σκηνής – Δείτε εικόνες και βίντεο
Σείστηκε το ΟΑΚΑ από το θρυλικό συγκρότημα που τα «έσπασε» στη σκηνή - Εν μέσω αποθέωσης έπαιξαν τον «Ζορμπά» και το «Δεν χωράς πουθενά» από τρύπες
Metallica 71