Lifestyle

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Με ενοχλεί που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, δεν είμαι η Μαντόνα»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη δουλειά της και τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, που την έχουν ενοχλήσει.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στο Buongiorno του Mega και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Γη της ελιάς. «Αυτό που έχει καταφέρει ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου δεν υπάρχει. Πάντα τύχαινε σε παλαιότερες συνεργασίες να υπάρχει ένας κομπλεξικός ή σνομπ. Αυτή τη φορά ήταν από τις λίγες που ήταν τόσο καλοί όλοι, ήμουν τόσο καλοδεχούμενη», είπε για τους συνεργάτες της στη Γη της Ελιάς.

«Πλέον μόνο σηκώνω εγώ το τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Δεν θα σε σκεφτούν εύκολα. Και επειδή δεν γίνονται πολλές οντισιόν κατά κόρον λειτουργώ έτσι. Παλιά δεν ζητούσα δουλειά.

Αυτός ο εγωισμός και αυτή η ψευτοϋπερηφάνεια που είχα ήταν γιατί είχα θέματα άλυτα. Ήταν άμυνα γιατί είχα τεράστιο φόβο αποτυχίας και αποδοχής».

Όπως είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την ενοχλεί να ασχολούνται οι άλλοι για την προσωπική της ζωή.

«Μου φαίνεται περίεργο να με κυνηγάνε στα αεροδρόμια. Δεν είμαι η Μαντόνα να κάνω δήλωση αν χώρισα. Όταν δεν έχει καταλήξει κάπου αυτό και χρειάζεται λίγος χρόνος για να δεις πού θα πάει η σχέση, δεν είμαι μαϊντανός να μιλάω κάθε μέρα για την προσωπική μου ζωή», δήλωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Μπόμπι Σέρμαν – Υπήρξε τραγουδιστής και ηθοποιός, είδωλο των εφήβων για δύο δεκαετίες
Ο Σέρμαν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε έφηβες για τις επιτυχίες του και τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και το πρόσωπό του κυριαρχούσε σε αφίσες περιοδικών όπως το Tiger Beat και το 16
Μπόμπι Σέρμαν
Ο Απόστολος Λύτρας έκανε αγωγή στην Σοφία Πολυζωγοπούλου – «Ζητάω τα ποσοστά μου στα ακίνητα» λέει ο ποινικολόγος
«Είναι μια αγωγή αποκτημάτων διότι κατά την διάρκεια του γάμου μας είχα αποκτήσει κάποια ακίνητα στο όνομά της και αρνήθηκε να μου τα επιστρέψει» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας
Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου
1