Lifestyle

Νίκος Αναδιώτης: Ντύθηκε γαμπρός για δεύτερη φορά! Φωτογραφίες

Γιατί ντύθηκε ξανά γαμπρός;

Γαμπρός για δεύτερη φορά ντύθηκε ο Νίκος Αναδιώτης για τις ανάγκες της φωτογράφησης του Οίκου Χειροποίητων Ενδυμάτων Giannetos. Το γνωστό μοντέλο φόρεσε εντυπωσιακά γαμπριάτικα κουστούμια και φωτογραφήθηκε από το φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη.

 

O Νίκος Αναδιώτης αποτελεί το πρόσωπο που επέλεξε ο σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος για να παρουσιάσει την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή collection του και έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τα παιδιά στη Γάζα: «Βλέπω μια τέτοια εικόνα και αρρωσταίνω»
«Με τρομάζει τόσο πολύ αυτή η αδιαφορία, αυτή η κακία και το μίσος που έχει τυφλώσει όλους εκείνους που είναι συνένοχοι σε αυτό τον εφιάλτη» γράφει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση 18