Lifestyle

Νίκος Φλωρινιώτης: Την Παρασκευή η κηδεία του στον Πειραιά

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος Φλωρινιώτης, έφυγε σήμερα (19.12.2023) από τη ζωή στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (22.12.2023).

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο η αδελφή του Νίκου Φλωρινιώτη, Άννα, συντετριμμένη δεν μπορούσε να μιλήσει στις κάμερες που περίμεναν να τη συλλυπηθούν και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον οικογενειακό τους φίλο, ο οποίος ενημέρωσε για τα διαδικαστικά της κηδείας του αδελφού της.

Η κηδεία, όπως είπε εκείνος θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στην εκκλησία της Παναγίτσας στον Πειραιά, στις 14:00.

«Ήταν ένας επίγειος άγγελος, ένας πραγματικός άγγελος», είπε ο οικογενειακός φίλος, ενώ σημείωσε ότι η υγεία του Νίκου Φλωρινιώτη επιδεινώθηκε αρκετά μετά τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη, που πέθανε πριν έξι περίπου μήνες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Προυνέλα Σκέιλς: Η ζωή και η καριέρα της αξέχαστης Σίμπιλ του «Fawlty Towers» και ο μεγάλος έρωτας με τον Τίμοθι Γουέστ
Η θρυλική ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 93 ετών, αφήνοντας πίσω της μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις και μια ζωή γεμάτη αγάπη με τον επί 61 χρόνια σύζυγό της και ηθοποιό
Προυνέλα Σκέιλς και Τίμοθι Γουέστ