Lifestyle

Έλενα Γαλύφα: Πέρασα δύο φορές ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, αλλά σώθηκα

«Δόξα τω Θεώ, έχω έναν προστάτη και με έχει σώσει και στις δύο περιπτώσεις», αποκάλυψε η fashion blogger
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η fashion blogger, Έλενα Γαλύφα, εξομολογήθηκε ότι έχει βαθιά πίστη στον Θεό, καθώς έχει περάσει δύο φορές σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ηappy Day» εξομολογήθηκε ότι είχε κάτι πολύ σοβαρό, αλλά ο προστάτης της την έσωσε και στις δύο περιπτώσεις. Τα όσα είπε η Έλενα Γαλύφα προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης (31.03.2026). 

«Ποτέ δεν έχει κλονιστεί η πίστη μου, αντιθέτως ενισχύθηκε, γιατί έχουν γίνει κάποια συμβάντα στη ζωή μου… Γι’ αυτό και είμαι εδώ και μου μιλάς αυτή τη στιγμή και στέκομαι, οπότε ευγνωμονώ και πάντα ανατρέχω σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί θεωρώ ότι έχω κάποιον δίπλα μου και με προστατεύει», αποκάλυψε η γνωστή fashion blogger.

«Πέρασα δύο φορές σοβαρό θέμα υγείας. Ήταν κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Δόξα τω Θεώ, έχω έναν προστάτη και με έχει σώσει και στις δύο περιπτώσεις. Οπότε νιώθω πάρα πολύ ευγνώμων γι’ αυτό και πιστεύω», εξομολογήθηκε ακόμα η Έλενα Γαλύφα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Καινούργιου για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Είσαι δίπλα της στα εύκολα και όταν γίνεται όλο αυτό εξαφανίζεσαι;»
«Όταν ένας άνθρωπος που είσαι κοντά και ο άνθρωπος αυτός σε προσωπικό επίπεδο περνάει δύσκολα και είσαι φίλος θεωρητικά τον στηρίζεις», είπε η παρουσιάστρια
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Κατερίνα Καινούργιου