Lifestyle

Νίκος Οικονομόπουλος: Εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό και «ευχαριστώ» σε γιατρούς και θαυμαστές

Βγήκε από τον Ευαγγελισμό ο Νίκος Οικονομόπουλος, ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία λόγω κορονοϊού. Ο γνωστός τραγουδιστής στην πρώτη του ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του, ευχαρίστησε τόσο τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου, όσο και τους θαυμαστές του.

Την περασμένη Πέμπτη (19.08.2021) ο Νίκος Οικονομόπουλος κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό. Είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό λίγες μέρες νωρίτερα, ύστερα από ένα ταξίδι στη Μύκονο.

Ο τραγουδιστής, που δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, είχε εμφανίσει συμπτώματα και αρχικά είχε μείνει σε καραντίνα στο σπίτι του αλλά όταν η δύσπνοια και ο πυρετός δεν υποχωρούσαν, μπήκε στο νοσοκομείο, σε απλή κλίνη Covid, όπου έλαβε θεραπεία με οξυγόνο.

Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν αισθάνθηκα λεπτό μόνος

Τη Δευτέρα (23.08.2021) ο Νίκος Οικονομόπουλος πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό. Oι πληροφορίες ήθελαν τον γνωστό τραγουδιστή να έχει βγει από το νοσοκομείο πριν από τις 14.00 το μεσημέρι ωστόσο η αναχώρησή του έγινε λίγα λεπτά μετά τις 15.00 με τον φακό του Tlife.gr να καταγράφει το στιγμιότυπο.

Μαζί με το εξιτήριο ήρθε και η πρώτη ανάρτησή στο λογαριασμό του στο Facebook ύστερα από την ολιγοήμερη νοσηλεία του. 

oikonomopoulos

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου  “Ευαγγελισμός”  για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους.

Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και  μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.

Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου.  Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. 

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποκαλύψεις σοκ από τον πρώην της Κέβιν Φέντερλαϊν – «Τη βρήκα στο κρεβάτι με χορεύτρια κι έκαψε με χλωρίνη τα μαλλιά του γιου μας»
«Δεν είχε ξεπεράσει τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, τον πήρε τηλέφωνο πριν από τον γάμο μας» αναφέρει ακόμα στο βιβλίο του «You Thought You Knew» που κυκλοφορεί 21 Οκτωβρίου
Ο Κέβιν Φέντερλαϊν και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς 2
Λίαμ Πέιν: Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του, αρχίζει η μάχη για τις 24 εκατ. λίρες – Το μυστήριο της έπαυλης και η διορία δύο εβδομάδων της Κέιτ Κάσιντι
Η πολυτελής κατοικία του αποσύρεται μυστηριωδώς από την αγορά, ενώ η σύντροφός του μετρά αντίστροφα για τη δικαστική της απόφαση
Λίαμ Πέιν - Κέιτ Κάσιντι