Lifestyle

Η βραδινή βόλτα της Καλομοίρας με τον Γιώργο Μπούσαλη στη Μύκονο

Η τραγουδίστρια που ζει μόνιμα στην Αμερική κάνει διακοπές με την οικογένειά της στην Ελλάδα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Καλομοίρα μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη βρέθηκαν να περπατάνε στη Μύκονο, ενώ όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία φωτογράφου σταμάτησε και πόζαρε αγκαλιά στον φακό.

Η Καλομοίρα επέλεξε για τη βραδινή της βόλτα στη Μύκονο ένα ροζ σετ, ενώ κρατούσε ένα τζιν τζάκετ. Ολοκλήρωσε το look της  με άσπρα sneakers και λευκή τσάντα. Ο σύζυγός της εμφανίστηκε με ένα ριγέ πουκάμισο και παντελόνι σε κρεμ απόχρωση.

Η τραγουδίστρια που ζει μόνιμα στην Αμερική κάνει διακοπές με την οικογένειά της στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Μπούσαλης και η Καλομοίρα
Ο Γιώργος Μπούσαλης και η Καλομοίρα / NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Το νησί των Κυκλάδων αποτελεί κάθε καλοκαίρι αγαπημένο σημείο συνάντησης για τους Έλληνες celebrities που συνδυάζουν διακοπές, χαλάρωση και όμορφες στιγμές με φίλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα