Τετάρτη, 29 Μαΐ
19oC Αθήνα

Νίκος Βέρτης: Δεν είπα κάτι για να υποβιβάσω τη γυναίκα

Νίκος Βέρτης: Δεν είπα κάτι για να υποβιβάσω τη γυναίκα

Μια δήλωση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό, πως θέλει τη γυναίκα που θα έχει δίπλα του να μοιάζει στη μητέρα του, είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Ο Νίκος Βέρτης δεν μετανιώνει και εξηγεί γιατί είπε ό,τι είπε. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε σήμερα (14.09.2023) στο Happy Day και ρωτήθηκε για εκείνη τη δήλωσή του. «Κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε, είπα κάτι που αρέσει σε μένα, δεν είπα κάτι για να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω στη γυναίκα δηλαδή, ότι αν μπαίνει στην κουζίνα είναι υποδεέστερη; Εγώ την περίοδο της σαρακοστής μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δυο φορές τη μέρα. Αυτό τι με κάνει; Με κάνει κατώτερο;» είπε ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξή στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Cosmoradio.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς για να συμμετάσχει ως κριτής σε talent show. «Ο εγωισμός μας, πάντα μας φωνάζει να δείξουμε το πόσο πουλήσαμε. Εμένα δε με εντυπωσιάζει αυτό. Για μένα, είναι προτιμότερο να πάω σε μια συναυλία και να υπάρχουν 100 άτομα από κάτω και να περάσω μαγικά, παρά να πάω σε μια συναυλία με 100.000 κόσμο και να μην περάσω ωραία.

Αυτό που είχα αναφέρει είναι ότι όταν λες “όχι” σε ένα πράγμα, θα πρέπει το όχι σου να έχει την ίδια ισχύ με τα χρήματα που σου δίνουν. Αν υποκύπτεις στο χρήμα, σε κάτι που νιώθεις ότι δε μπορείς να κάνεις…

Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό, πρέπει να κάνεις μόνο αυτό που νιώθεις. Αν νιώσω ότι θέλω να το κάνω αυτό, θα το κάνω» είπε ο Νίκος Βέρτης.

 

Τέλος, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε, «Δεν είμαι καλός χριστιανός, μη το παίζουμε άγιοι, αλλά με βοηθάει η θρησκεία».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις