Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ντέμι Μουρ: Κλείνει τα 60 και εντυπωσιάζει με το κορμί της

Ντέμι Μουρ: Κλείνει τα 60 και εντυπωσιάζει με το κορμί της

Η Ντέμι Μουρ συνεχίζει να εντυωσιάζει με τις αναλογίες της, παρά τα 60 της χρόνια…

Η Ντέμι Μουρ συνεχίζει να βομβαρδίζει τα εκατομμύρια των θαυμαστών της με φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και τα like πέφτουν βροχή.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση, κάνει αναρτήσεις στα social media, με φωτογραφίες της όπου ποζάρει με μαγιό, είτε μπικίνι είτε ολόσωμο, και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η διάσημη σταρ που τον Νοέμβριο θα συμπληρώσει τα 60 της χρόνια, ποζάρει με λευκό αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό αποδεικνύοντας πράγματι ότι η ηλικία είναι κάτι το σχετικό.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Ντέμι Μουρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τη νέα συλλογή μαγιό που σχεδιάζει, κάνουν τον γύρω του διαδικτύου αλλά και των διεθνών μέσων.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό People προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να ξεπεραστούν οι παρωχημένοι κανόνες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φορούν οι γυναίκες μετά από μια ορισμένη ηλικία.

«Δεν θέλουμε να φαινόμαστε γριές ή να μην αισθανόμαστε σέξι. Να μην προσδιορίζομαι από έναν αριθμό αλλά από την εμπειρία μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ντέμι Μουρ.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις