Lifestyle

Ο 27χρονος δολοφόνος της βιολόγου πόζαρε ως μοντέλο πριν λίγο καιρό στα social! [pics]

Έντονη δράση στα κοινωνικά δίκτυα, με κατασκευές αλλά και πόζες αλά…μοντέλο είχε ο κατ΄ομολογία δράστης της δολοφονίας

…της άτυχης βιολόγου Suzanne Eaton, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε δαιδαλώδη σπηλιά στην Κρήτη. Ο φερόμενος δράστης είναι 27χρονος αγρότης ο οποίος παντρεύτηκε το 2017 και απέκτησε με την σύζυγό του δυο παιδάκια. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και στο youtube, είτε ποζάροντας ως…μοντέλο είτε δείχνοντας διάφορες κατασκευές και πειράματα.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες, στο tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η αποστομωτική απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ στους επικριτές της για το ντύσιμό της: «Αν είχατε το σώμα μου, θα ήσασταν κι εσείς γυμνοί»
«Λένε: “Γιατί βγάζει έτσι φωτογραφίες, γιατί ντύνεται πάντα έτσι, γιατί δεν ντύνεται σύμφωνα με την ηλικία της;”», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια
Τζένιφερ Λόπεζ 7