Lifestyle

Ο 8χρονος Άλαν Κιμ ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι βραβεύτηκε με Critic’s Choice Award (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο νεαρός ηθοποιός, Άλαν Κιμ εμφανίστηκε στο σόου της Έλεν ΝτιΤζένερις και συζήτησε για το βραβείο που κέρδισε από την Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου ΗΠΑ και Καναδά στην 26η τελετή απονομής των Critic’s Choice Awards για την ερμηνεία του στην ταινία «Minari».

Ο Κιμ, ο οποίος είναι 8 ετών έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν κέρδισε το βραβείο Νεαρού Ηθοποιού στην τελετή απονομής των Critic’s Choice Awards και άρχισε να κλαίει στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου.

«Ένιωσα πολλά συναισθήματα και όλα αυτά με τη μία με έκαναν να ξεσπάσω σε δάκρυα» είπε ο Κιμ για τη συναισθηματική του φόρτιση.

Ο Κιμ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τσίμπησε τα μάγουλά του για να δει αν ήταν ξύπνιος ή ονειρευόταν. Η Έλεν ΝτιΤζένερις τον ρώτησε τι έγινε όταν συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν όνειρο και ότι κέρδισε πραγματικά ένα βραβείο.

«Δεν είμαι σίγουρος» είπε. «Ακόμα αισθάνομαι ότι είναι ένα όνειρο».

Στη συνέχεια τόνισε ότι μετά την ανακοίνωση της νίκης έκανε πάρτι με πίτσα και σύστησε τον νέο του σκύλο που φέρει το όνομα Cream.

«Θέλω να κάνω πολλές άλλες ταινίες» ανέφερε.

Η ταινία «Minari» σε σκηνοθεσία του Λι Άιζακ Τσανγκ ακολουθεί μία οικογένεια Κορεατών που φτιάχνει μία φάρμα στο Άρκανσας το 1980

Η ταινία έχει προταθεί για έξι Όσκαρ, Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου για τον Λι Άιζακ Τσανγκ, Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Στίβεν Γιουν, Καλύτερου Β’ Γυναικείου Ρόλου για τη Γιουν Γιο Τζανγκ και Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής για τον Εμίλ Μοσέρι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Καληώρας: Δεν μου αρέσουν οι εκμοντερνισμοί που γίνονται στην Επίδαυρο, έχει ξεφύγει λίγο το πράγμα
«Έχει ξεφύγει το πράγμα γιατί ο καθένας θέλει να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό από το κλασικό, από το κείμενο των συγγραφέων όπως είναι καταγεγραμμένο στην ιστορία» πρόσθεσε ο ηθοποιός
Θάνος Καληώρας 13