Lifestyle

Ο έρωτας στις ημέρες της καραντίνας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ευφυΐα είναι η ικανότητα να προσαρμόζεσαι στις αλλαγές» είχε αναφέρει ο Stephen Hawking. Έτσι σκέφτηκαν στη αλυσίδα ξενοδοχείων ημιδιαμονής Crystal Blue και ξεκίνησαν να προσαρμόζονται στις νέες εποχές.

Προ κορονοϊού κιόλας, η διεύθυνση έριξε μια μεγάλη ματιά στον παγκόσμιο χάρτη των σχέσεων και του …έρωτα. Είδε ότι το χρώμα του κόκκινου αλλάζει. Οι άνθρωποι όντως δεν βλέπουν πλέον σκηνοθετημένες ερωτικές ταινίες. Είναι εντελώς ξεπερασμένο. Ότι και αν βλέπουν με παρόμοιο περιεχόμενο είναι καθημερινό και …χειροποίητο.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αν Χάθαγουεϊ: Τα Χριστούγεννα του 2027 η πρεμιέρα της ταινίας του Ρον Χάουαρντ «Alone at Dawn»
Η ταινία εστιάζει στην ιστορία του John Chapman, ενός ειδικού ελεγκτή μάχης της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον πόλεμο του Αφγανιστάν σώζοντας 23 συμπολεμιστές του
Η Αν Χάθαγουέι