Lifestyle

Ο Γιώργος Βουλγαράκης στη συναυλία της κόρης του, Παυλίνας – Δείτε φωτογραφίες

Ο περήφανος μπαμπάς Γιώργος Βουλγαράκης βρέθηκε στο Θέατρο Παπάγου για να παρακολουθήσει από κοντά την κόρη του Παυλίνα Βουλγαράκη σε μια συναυλία μαζί με την σπουδαία ερμηνεύτρια, Δήμητρα Γαλάνη.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Παυλίνα Βουλγαράκη, έδωσε για ακόμη μια φορά τον καλύτερο εαυτό της στο πλευρό της Δήμητρας Γαλάνης. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Γιώργος Βουλγαράκης. 

Η Δήμητρα Γαλάνη παρουσίασε τραγούδια από την 55χρονη καριέρα της στην πρεμιέρα του 30ου Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. 

Στη συναυλία συμμετείχε η Παυλίνα Βουλγαράκη που ερμήνευσε μοναδικές επιτυχίες. 

voulgaraki galani ndp

voulgaraki galani ndp

H βραδιά ήταν μαγική και ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας απόλαυσε με καμάρι το ταλέντο της κόρης του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Influencer με 5 εκατ. followers δέχεται σχόλια μίσους για τις αναρτήσεις της για τον Τσάρλι Κερκ: «Με αηδιάζει όλο αυτό το κακό»
«Είναι τόσο άδικο που ένας τόσο καταπληκτικός άνθρωπος έφυγε έτσι. Μου ραγίζει την καρδιά. Σ’ ευχαριστώ, Τσάρλι, για όλα όσα έκανες για τη νεολαία της χώρας μας» έγραψε στην ανάρτησή της
Η 26χρονη influencer Daisy Keech Yerger