Lifestyle

Ο Κ. Κρομμύδας στο TLIFE: “Μου αρέσει να κάνω τον κακό!”

Ο "Σωτήρης" από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά μιλάει στο TLIFE για το ρόλο του "Σωτήρη" που υποδύεται!

Για την επιτυχία της σειράς του Mega, “Η Ζωή της Άλλης”, το ρόλο του “κακού” που υποδύεται αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον βλέπει στο δρόμο μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας στο TLIFE.

Ο τηλεοπτικός “Σωτήρης” που καθήλωσε το κοινό με τις μηχανοραφίες και τις ίντρικες που προκαλούσε στη “Ζωή της Άλλης”, έκλεψε λίγο χρόνο από τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς και αποκάλυψε τι θα δούμε του χρόνου.

Ο Κώστας Κρομμύδας μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στην αγαπημένη κορούλα του με την οποία θα περάσει και τις καλοκαιρινές του διακοπές και στα εντατικά γυρίσματα της σειράς. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο ρόλος του “Σωτήρη” μεγαλώνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και θα τον δούμε πιο εκρηκτικό και δυναμικό σε σχέση με πέρσι. Ο “κακός’ της σειράς θα διεκδικήσει την “Ξένια”, που του έχει μείνει απωθημένο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ξέσπασε η Νένα Χρονοπούλου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης τρελός δεν είναι και σε καμία περίπτωση δεν είναι εκμεταλλευτής ψυχών»
«Είναι εύκολο να σου κάνει η οικογένεια σου εισαγγελική παραγγελία και να σε οδηγήσουν σε δομή ψυχικής υγείας, το δύσκολο είναι να κρατηθείς μετά», σημείωσε ακόμα
Νένα Χρονοπούλου