Lifestyle

Ο Κρις Μίντλετον έφτασε στην Καλαμάτα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μαζί με ιδιοκτήτη των Μπακς

Ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, Κρις Μίντλετον, είναι ένας από τους VIP προσκεκλημένους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον γάμο του. Οι ιδιοκτήτες των “Ελαφιών” στο… πλάι του “Greek freak”.”

Ο Κρις Μίντλετον έφτασε με ιδιωτικό λίαρ τζετ στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας το απόγευμα της Παρασκευής (30.08.2024) για να βρεθεί στον “λαμπερό” γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κρις Μίντλετον είναι μια από τις “κολώνες” των Μπακς και πολύ καλός φίλος του “Greek freak” κι έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των VIP προσκεκλημένων του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μαζί του, στην Καλαμάτα “προσγειώθηκε” και ένας εκ των ιδιοκτητών των Μιλγουόκι Μπακς.

MIDLEDON NEWSIT

MIDLEDON NEWSIT MIDLEDON NEWSIT

Θυμίζουμε ότι οι τριήμεροι εορτασμοί για το γάμο τους ξεκινούν σήμερα Παρασκευή (30.08.24) με το “All white Party” (σ.σ. όλοι οι προσκεκλημένοι θα είναι ντυμένοι στα λευκά).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε το γατάκι της Άννας Μαρίας Βέλλη από καρκίνο: «Το σπίτι είναι σιωπηλό χωρίς τα νιαουρίσματά σου»
«Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι, αλλά αν κάνω λάθος… κι αν κάπου, κάπως, μπορείς να με βλέπεις ή να με νιώθεις… να ξέρεις: σ’ αγαπάω» γράφει η Άννα Μαρία Βέλλη
Η Άννα Μαρία Βέλλη 12
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Παλλάς: «Στους δρόμους του Ρεμπέτικου»
Δύο μουσικές παραστάσεις για τη μουσική που εμβαθύνει στην ελληνική ψυχή κι έχει βοηθήσει καταλυτικά στην τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού
Γιώργος Νταλάρας