Lifestyle

Ο Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Τέλος πήρε η περιπέτεια του Νίκου Βέρτη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο με συνέπεια να ακυρωθούν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του το Σαββατοκύριακο στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει.

Ο Νίκος Βέρτης έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αναγκάστηκε για δύο ημέρες να παραμείνει στο νοσοκομείο. Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (13.04.2024) όταν ο τραγουδιστής, ενώ είχε προγραμματίσει κανονικά εμφάνιση στο μαγαζί που τραγουδάει μεταφέρθηκε με πόνους το νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε τροφική δηλητηρίαση.

Σύμφωνα με την εκπομπή στο «Πρωινό», ο Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά συνεχίζει μια αγωγή για να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Βέρτης θα είναι έτοιμος να επιστρέψει το Σαββατοκύριακο στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τέιλορ Σουίφτ χάρισε 197 εκατομμύρια δολάρια στους συνεργάτες της: Ξέσπασαν σε κλάματα μόλις τους το ανακοίνωσε
Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την παράδοση, δίνοντας 55 εκατομμύρια δολάρια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική τον Αύγουστο του 2023
Τέιλορ Σουίφτ
16
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έπρεπε και ήθελα να πω κάτι θα το είχα κάνει»
«Επειδή με ρώτησες και με κλειστή την κάμερα, για κάποια πράγματα που υπάρχουν τώρα στην επικαιρότητα, εγώ θα έλεγα να μην ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα, με follow και unfollow», τόνισε ακόμα η ηθοποιός
Έλενα Χριστοπούλου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου