Lifestyle

Ο περιζήτητος εργένης Χάρης Βαφειάς ετοιμάζεται για γάμο με την Έμιλυ Λαγουνάρη!

Το ζευγάρι έκανε ήδη την πρώτη του κοσμική εμφάνιση...

Ο νεότερος μάγος της ελληνικής ναυτιλίας και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του. Ο Χάρης Βαφειάς φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένος και μάλιστα πρόσφατα έκανε την πρώτη κοσμική εμφάνιση με την αγαπημένη του Έμιλυ Λαγουνάρη. Το ζευγάρι βρέθηκε στα στην ομαδική έκθεση “Coney Island state of mind” στην οποία συμμετέχει η αδερφή του Χάρη.

Πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα με την Espresso, αρραβωνιάστηκαν στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας Βαφειά στην Εκάλη. Ο εφοπλιστής αποφάσισε στα 33 του, να ντυθεί γαμπρός και όπως όλα δείχνουν ο γάμος θα γίνει το φθινόπωρο σε κάποιο ελληνικό νησί.

To love story

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του: «Τα ίδια λέγαμε πάντα, αλλά ήταν μια τέλεια ρουτίνα»
«Με έκανες και αγάπησα τη Formula 1 από μωρό. Και σήμερα ήταν η πρώτη Πρωτομαγιά μετά από 30 και χρόνια, που δεν κουβεντιάσαμε για τον τραγικό χαμό του Άιρτον Σένα», έγραψε ακόμα ο παρουσιαστής
Λάμπρος Κωνσταντάρας και Δημήτρης Κωνσταντάρας