Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ορέστης Τζιόβας κατά γνωστού ηθοποιού: Μας τρομοκρατούσε, είχε άσχημη συμπεριφορά

Ορέστης Τζιόβας κατά γνωστού ηθοποιού: Μας τρομοκρατούσε, είχε άσχημη συμπεριφορά

Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε πως παλαιότερα έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, ενώ αναφέρθηκε και σε πασίγνωστο ηθοποιό που έχουν ακουστεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες.

Μετά από τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών από ηθοποιούς κατά συναδέλφων τους, ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας, καλεσμένος στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής. Περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής όσα έζησε ο ίδιος κατά τη διάρκεια κάποιας θεατρικής σεζόν σε μία… δύσκολη συνεργασία που είχε με πολύ γνωστό ηθοποιό.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα πρόβλημα στην πρόβα. Είχα πρόβλημα προσωπικό στο εργασιακό περιβάλλον, τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία με άσχημο τρόπο.

Δεν μιλάω για κάποια σεξουαλική παρενόχληση που έγινε μπροστά μου και είχα την πλήρη αντίληψη. Έχω ακούσει πάρα πολλά. Δεν έγινε κάτι μπροστά μου, ώστε να μπορώ να το καταγγείλω.

Δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά, έχει να κάνει με όλη την ομάδα. Με το πώς φέρεται σε όλη την ομάδα. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι φέρονται ακόμα χειρότερα σε ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου την ανάγκη τους, που δεν τους υπολογίζουν.

Εγώ όταν δούλεψα, είχα κάνει κάποιες δουλειές, ήμουν γνωστός, είχα μια καλύτερη συμπεριφορά σε σχέση με άλλους. Και δεν είναι ο μόνος άνθρωπος αυτός» σημείωσε μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις