Lifestyle

Π. Ίμβριος: Παραδοσιακό Πάσχα με την οικογένειά του στη Σαμοθράκη! Φωτογραφίες

Ο τραγουδιστής βρίσκεται από τη Μεγάλη Δευτέρα στα πάτρια εδάφη του...

Πήρε τις γυναίκες της ζωής του και έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σαμοθράκη. Ο Πέτρος Ίμβριος και η σύζυγός του Έλενα Ζαφειροπούλου θα περάσουν ένα παραδοσιακό Πάσχα μαζί με τους δυο κόρες τους, Χρυσάνα και Ράνια, αλλά και τους υπόλοιπους συγγενείς.

Η οικογένεια Ίμβριου έφυγε από την Αθήνα την μεγάλη Δευτέρα αφού ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε τις επαγγελαμτικές του υποχρεώσεις. Μπορεί ο κακός καιρός να μην ήταν σύμμαχός τους αλλά το μέρος τους προσφέρει την ηρεμία που χρειάζονται!

Ο Πέτρος μοιράστηκε με τους φίλους του στο twitter φωτογραφίες από την αγαπημένη του Σαμοθράκη! Μάλιστα, σε μία από αυτές είναι μαζί με τον πατέρα του στην εκκλησία και ψέλνουν.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Bad Bunny χάρισε το Grammy του σε μικρό αγόρι στη σκηνή του Super Bowl – Η στιγμή που έγινε viral
Πολλοί τηλεθεατές και χρήστες των social media θεώρησαν ότι πρόκειται για τον 5χρονο Λίαμ από τη Μινεάπολη του οποίου η κράτηση από την ICE είχε γίνει viral, ωστόσο ο πρωταγωνιστής ήταν ο μικρός ηθοποιός Λίνκολν Φοξ
Ο Bad Bunny με τον μικρό ηθοποιό Λίνκολν Φοξ