Lifestyle

Π. Καλλίδης – Λ. Μάρκογλου: Βάφτισαν την κόρη τους!

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο η δεύτερη κόρη τους...

Ο Πάνος Καλλίδης και η σύζυγός του Λεάννα Μάρκογλου βάφτισαν το Σάββατο το απόγευμα την κόρη τους! Η μικρή Νίνα έχει κάνει τους γονείς της να πετάνε από χαρά και μάλιστα σε λίγες εβδομάδες θα αποκτήσει και αδερφούλα.

Η σύντροφος του τραγουδιστή ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι τους και να γεμίσει το σπίτι τους παιδικά χαμόγελα. Το ίδιο ενθουσιασμένος είναι και ο Πάνος.

Σήμερα μια πολύ όμορφη κι ευτυχισμένη μέρα.. Βαφτίσαμε την κορούλα μας και νιώθω ευλογημένη.. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βρέθηκαν..!”, έγραψε λίγες ώρες αργότερα η ευτυχισμένη μανούλα στο twitter της.

Στην βάφτιση της μικρής Νίνας βρέθηκαν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την αδελφή του Λάουρα και οι ευχές για τα γενέθλιά της
Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε φωτογραφία με την αδελφή του μέσα στο αυτοκίνητο, καλύπτοντας το πρόσωπό της με ένα ενθουσιασμένο emoji, αφού η ίδια έχει ιδιωτικό τον λογαριασμό της στο Instagram
Άγγελος Λάτσιος-Ελένη Μενεγάκη 6
Σμαραγδής σε Στάνκογλου: «Αυτό το κλίμα είναι η αριστερά, δε θέλουν να πιστέψουν ότι η ταινία Καποδίστριας είχε επιτυχία»
«Όπως δε θέλανε να πιστέψουν, και βοηθήσανε να μη γίνει η ταινία, τώρα συνεχίζουν πιστεύοντας ότι θα την αλλοιώσουν» λέει ο Γιάννης Σμαραγδής
Γιάννης Σμαραγδής
47