Lifestyle

Π. Ζήνα: Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου της videoclip!

Η Πέγκυ Ζήνα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του video clip για τη νέα της επιτυχία με τίτλο ''Ρώτησα''. Δες φωτογραφίες.

Η Πέγκυ Ζήνα πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ, βρέθηκε στο Γκάζι και στην Ιερά Οδό για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου της videoclip για το κομμάτι ”Ρώτησα” το οποίο σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία.

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης, το μακιγιάζ η Ρούλα Σταματοπούλου ενώ το ντύσιμο η Γεωργία Παντελέ. Στο πλευρό της τραγουδίστριας ήταν όπως πάντα ο σύζυγος και manager της, Γιώργος Λύρας, όπως και η κουμπάρα τους που είναι υεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην ΕΜΙ, Κική Τσόλκα.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος μεταμόρφωσε την Πέγκυ σε μία χωρισμένη γυναίκα η οποία αναρωτιέται γιατί δεν έρχεται να την δει ο αγαπημένος της.

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε το περιοδικό HELLO!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άλιμος: Οι διακοπές της... διπλανής πόρτας
«Πιστεύω ότι δώσαμε μια πιο συναισθηματική έννοια στη λέξη “τουρίστας” φέτος, καθώς οι επισκέπτες άρχισαν να έρχονται από τον Απρίλιο και ελπίζουμε μέχρι τον βαθύ χειμώνα», λέει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης
Άλιμος