Lifestyle

Παντελής Τουτουντζής: «Με απείλησαν ότι “θα σας βρουν κρεμασμένους”»

Μία αποκάλυψη για τις απειλές που έχουν δεχτεί έκαναν ο Παντελής Τουτουντζής και ο Νάσος Τσιβγούλης

«Στο δικό μου προφίλ έλαβα απειλή για τη ζωή μου και για τα παιδιά μου» είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» βρέθηκαν σήμερα (01.07.2025) ο Παντελής Τουτουντζής και ο σύντροφός του, Νάσος Τσιβγούλης. Ο γνωστός make-up artist αναφέρθηκε σε μια απειλητική επίθεση που έλαβε σε μήνυμα, αλλά και πώς το αντιμετώπισε.

«Στο δικό μου προφίλ έλαβα απειλή για τη ζωή μου και για τα παιδιά μου. Με απείλησαν ότι ‘θα σας βρουν κρεμασμένους κι εγώ θα φροντίσω γι’ αυτό’ και τέτοια. Πήγαμε στο αντιρατσιστικό», τόνισε ο Παντελής Τουτουντζής.

Με τον Νάσο Τσιβγούλη να συμπληρώνει: «Απειλή που δεν τη λες καν σε πρωινή ζώνη. Ήταν πολύ άσχημο».

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε: «Ακόμα και η αναφορά ότι ‘πήγα σε γκέι γάμο’ είναι λάθος. Πρέπει να εκσυγχρονιστούμε, αλλά θεωρώ εσύ Παντελή έχεις βοηθήσει πάρα πολλά ζευγάρια».

«Απαντάω σε κάθε μήνυμα, όσο χρονοβόρο κι αν είναι», απάντησε ο Παντελής Τουτουντζής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»
«Αυτά τα “celebrity” και “superstar”, εντάξει. Ωραίες είναι οι λέξεις αλλά θα ήταν πιο ωραίο να τις λέμε για τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες» τονίζει ο τραγουδιστής
Μιχάλης Χατζηγιάννης