Lifestyle

Παντρεύτηκε η διάσημη ηθοποιός! Δες φωτογραφίες!

Ένας ακόμα λαμπερός γάμος με εξίσου λαμπερούς καλεσμένους για το Hollywood!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε σήμερα η Reese Witherspoon σε μια τελετή γεμάτη λαμπερούς καλεσμένους και πολύ Hollywood glam!

Η αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται στα ύψη μετά την ταινία “Η εκδίκηση της ξανθιάς” ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Jim Toth ο οποίος διατηρεί πρακτορείο ταλέντων στην Αμερική.

Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη που διατηρεί η Reese στην Καλιφόρνια, αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων. Η νύφη επέλεξε να μην φορέσει νυφικό αλλά ένα μακρύ εντυπωσιακό φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Monique Lhuiller.

Από νωρίς έφτασε εκεί και ο γαμπρός συνοδευόμενος από τα δύο του παιδιά, την 11χρονη Ava και τον 7χρονο Deacon. Ανάμεσα στους 120 καλεσμένους δεν έλειψαν και πολλές λαμπερές παρουσίες από τον… πλανήτη του Hollywood! Μεταξύ άλλων το “παρών” έδωσαν οι Renee Zellweger, Matthew McConaughey, Tobey Maguire, Robert Downey, Jr., Alyssa Milano, Isla Fisher και Salma Hayek.

Aρκετή ώρα πριν την τελετή, η οποία διήρκησε μόλις 20 λεπτά, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα cocktail στον χώρο της δεξίωσης.


Οι καλεσμένοι απολαμβάνουν ένα cocktail πριν την τελετή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Ρομέν Γαβράς στην Αθήνα: Οι αναρτήσεις του γνωστού μοντέλου
Το γνωστό μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία από γειτονιά της Αθήνας, πιάτα της ελληνικής κουζίνας που δοκίμασε, έναν πίνακα του Γαΐτη, αλλά και μια selfie με την ίδια να ποζάρει με το διαβατήριο στα χέρια της
Emily Ratajkowski
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αγκαλιά με τον αρραβωνιαστικό της Γιάννη Καραβασάνη στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν
Υπενθυμίζεται ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχθηκε πρόταση γάμου από τον Γιάννη Καραβασάνη και σχεδιάζουν να παντρευτούν για δεύτερη φορά, με τις ετοιμασίες να έχουν ξεκινήσει
Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Γιάννης Καραβασάνης