Lifestyle

Παπαλουκάς – Τσεκούρα: Ρομαντική απόδραση το Πάσχα!

Που αλλού μπορεί να πήγαν; Στο αγαπημένο τους νησάκι που σκέφτονται να αγοράσουν και εξοχικό σπίτι εκεί..

Ο άσος του Ολυμπιακού και η αγαπημένη του Βασιλική έκαναν για λίγο στην άκρη τις όπως τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και πέρασαν ξένοιαστες στιγμές το Πάσχα στο αγαπημένο τους νησί! Φυσικά, αυτό δεν είναι άλλο από τις Σπέτσες! 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτονται γιατί είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς. Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν και τις άγιες μέρες του Πάσχα να τις περάσουν εκεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real life” το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο, ξένοιαστο και δεν αποκλείεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο άμεσο μέλλον!
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα