Lifestyle

Παρθένα Χοροζίδου: Σκεφτόμουν ότι θα έχω κάνει παιδιά, θα έχω παντρευτεί

“Τελικά αντιλήφθηκα ότι τα πράγματα η ζωή σου τα φέρνει όποτε θέλει εκείνη”, εξηγεί η Παρθένα Χοροζίδου.

Για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα μίλησε, μεταξύ άλλων, η Παρθένα Χοροζίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello! και στον Γιάννη Βίτσα αυτή την εβδομάδα.

Θέλεις να γίνεις μητέρα;

Παλαιότερα σκεφτόμουν πως την τάδε περίοδο θα έχω κάνει παιδιά, θα έχω παντρευτεί, θα έχω βρει δουλειά. Τελικά αντιλήφθηκα ότι τα πράγματα η ζωή σου τα φέρνει όποτε θέλει εκείνη. Συν Αθηνά και χείρα κίνει βέβαια. Δεν ήρθε μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αν θα έρθει. Είμαι ανοιχτή σε όλες τις εκδοχές. Εξάλλου κάθε μέρα που ξυπνάμε είναι μια καινούργια ευκαιρία στη ζωή.

Ποια θα ήθελες να ήταν η καινούρια ευκαιρία που θα ερχόταν αν μπορούσε ο Θεός να σε ακούσει και να πραγματοποιήσει την επιθυμία σου; 

Θα ήθελα μόνο ένα πράγμα… Να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο. Να μην επιθυμεί ο ένας να φάει τη σάρκα του άλλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Σπύρος Μαρτίκας «έφτιαξε» φωτογραφίες με τον Παντελή Παντελίδη μέσω AI, προκαλώντας την οργή του Πέτρου Κωστόπουλου
«Πάει καλά; Αυτό είναι κατάπτυστο. Από που και ως που οικειοποιείται τη φωτογραφία του ανθρώπου;», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον πρώην παίκτη του «Survivor»
Ο Σπύρος Μαρτίκας «έφτιαξε» φωτογραφίες με τον Παντελή Παντελίδη μέσω AI, προκαλώντας την οργή του Πέτρου Κωστόπουλου
5