Πέμπτη, 22 Φεβ.
16oC Αθήνα

Πέτρος Ίμβριος: «Είχα πρόταση για το Survivor, αλλά δεν με άφησαν οι κόρες μου»

Πέτρος Ίμβριος: «Είχα πρόταση για το Survivor, αλλά δεν με άφησαν οι κόρες μου»

Στην πρόταση που του είχε γίνει για να συμμετέχει στο Survivor αναφέρθηκε ο Πέτρος Ίμβριος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2Night Show». Όπως είπε όμως ο διάσημος τραγουδιστής, η ιδέα να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο δεν άρεσε και πολύ στις κόρες του και το ξανασκέφτηκε. 

«Δελεαστικό ήταν μόνο το θέμα των χρημάτων. Τα άλλα τώρα να πεινάσω, να εκτεθώ και να σε κρίνουν γιατί θα υπάρξει πάνω από το όνομά σου ένα περίεργο σύννεφο… Από την άλλη να κοιμάμαι επάνω σε σανίδια μετά από τόσα χρόνια που έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου, νομίζω πως δεν το αξίζω» είπε ο Πέτρος Ίμβριος, αναφερόμενος στις σκέψεις που έκανε να πάει στο Survivor. 

Και πρόσθεσε: «Όταν το έψαξα λίγο και είπα στις κόρες μου για την πρόταση, η μικρή μου γύρισε και μου είπε μπαμπά δεν μιλάς σοβαρά τώρα. Η άλλη άρχισε μετά, εσύ που έλεγες για τους άλλους που αφήνουν τα παιδιά τους και πάνε μακριά. Θα αφήσεις τώρα τα παιδιά σου; Άδειασα».

Αναφορικά με τους συναδέλφους του που πήγαν στο ριάλιτι, ο Πέτρος Ίμβριος σχολίασε: «Ένιωσα άσχημα για κάποιους συναδέλφους. Το κακό είναι ότι και μετά από το παιχνίδι δεν το κατάλαβαν. Θα έβαζα ξανά τις εκπομπές να τις δω για να δω τι ήταν περίεργο; Με κάποιο μοντάζ και με κάποιες συρραφές μπορεί ένα πράγμα που μπορεί να μην είναι το πραγματικό και το αληθινό. Αλλά ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις