Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Πέτρος Ίμβριος για Ναταλία Γερμανού: «Έγραφαν ότι προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της»

Πέτρος Ίμβριος για Ναταλία Γερμανού: «Έγραφαν ότι προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της»

Το δημοσίευμα που τον έχει ενοχλήσει περισσότερο έως σήμερα αποκάλυψε ο Πέτρος Ίμβριος. Και αφορούσε στη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού

«Είχαν γράψει αρκετά σε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού, ότι θα προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της, επειδή δεν ήμουν γνωστός ακόμα τότε. Μετά κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι», είπε ο Πέτρος Ίμβιος μιλώντας την Τρίτη (10.10.2023) στο Happy Day. 

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα του. «Η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισα στην πορεία μου ήταν όταν έφυγε ο πατέρας μου πριν από 1,5 χρόνο. Εγώ έπρεπε κανονικά από Δευτέρα ως Παρασκευή να είμαι στο μαγαζί που ήμουν», εξομολογήθηκε ο Πέτρος Ίμβριος.

«Όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου ότι θα γίνω τραγουδιστής, μου είπε: “θα λένε στο νησί ότι ο γιος του Ίμβριου είναι μουσικάντης;”. Τρελάθηκε. Ήθελε να γίνω διευθυντής στην τράπεζα, εγώ πλήττω και μόνο που το ακούω.

 

«Όταν μετά έγινα τραγουδιστής, μου ζητούσε πακέτο τα αυτόγραφα. Τον ρωτούσα: “στο τζάκι τα πετάς;”. Και μου έλεγε: “μου τα ζητάει ο κόσμος”», αφηγήθηκε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις