Lifestyle

Πέτρος Ξεκούκης για Pride: «Δεν θα κάτσω να δω αυτά τα πλάνα, έχω πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ»

«Ο καθένας είναι υπερήφανος, όλοι καμαρώνουν, ο καθένας καμαρώνει» λέει ο Πέτρος Ξεκούκης

«Αν νομίζουν ότι είναι υπερήφανοι που κάνουν αυτό, καλά κάνουν», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης για το Pride.

Στο Πρωινό και την Αναστασία Ζάρκα παραχώρησε δηλώσεις ο Πέτρος Ξεκούκης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το Pride.

«Γιορτή υπερηφάνειας είναι; Δηλαδή είμαστε υπερήφανοι που… Ναι, βέβαια! Ο καθένας είναι υπερήφανος, όλοι καμαρώνουν, ο καθένας καμαρώνει. Αν νομίζουν αυτοί ότι είναι υπερήφανοι που κάνουν αυτό, να είναι οι άνθρωποι, καλά κάνουν.

Όχι, δεν θα κάτσω να δω αυτά τα πλάνα, έχω πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης για το Athens Pride.

Για τη Νατάσα Μποφίλιου που είπε τον πατέρα της «βλαμμένο», ο Πέτρος Ξεκούκης απάντησε: «Μπορεί να ήταν στιγμή αδυναμίας! Σιγά τώρα, ποιο παιδί δεν έχει πει του πατέρα “άντε παράτα μας”;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα