Lifestyle

Ποιο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη φιλοξένησε την Angelina Jolie;

Το TLIFE βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έμεινε η Angelina Jolie με τα παιδιά της. Δες φωτογραφίες.

Η Αngelina Jolie βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί της είχε τα παιδιά της ενώ ο Brad Pitt δεν εμφανίστηκε πουθενά.

Η sexy ηθοποιός έμεινε στο ξενοδοχείο Perivolos για μία μέρα. Το TLIFE επικοινώνησε με υπάλληλο του ξενοδοχείου ο οποίος μας είπε: ”Αλλού πήγαιναν αλλά έχααν τη πτήση τους και κατέληξαν στη Σαντορίνη. Έμειναν στη σουίτα του ξενοδοχείου για ένα βράδυ. Φέραμε μάλιστα κα ι ειδικά παιδικά κρεβάτια για τα παιδιά της”.

Η σουίτα ήταν 150τμ. Σύμφωνα με τον υπάλληλο, η ηθοποιός δεν βγήκε καθόλου από το δωμάτιό της. Φημολογείται μάλιστα πως από εκεί είδε και το σπίτι που πιθανόν αγόρασε.

Δες φωτογραφίες:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Klavdia: «Φρίκαρα μετά τον εθνικό τελικό της Eurovision, με τον OGE δείχναμε αγαπημένοι αλλά είχαμε αντιπαραθέσεις»
«Όταν ο καθένας τραβάει τον δρόμο του, είναι καλύτερα., τότε ήμουν σε μια φάση που δούλευα σαν ρομποτάκι, αλλά αυτό δεν ήταν η αιτία» λέει η Klavdia για τον χωρισμό της με τον OGE
Klavdia