Lifestyle

Σ. Καλυβάτσης: Στο πλευρό της αγαπημένης του Α. Ψυχράμη! Τι είπε για το “καυτό” φιλί της στη σκηνή;

Στην πρεμιέρα της αγαπημένης του βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη χθεσινή πρεμιέρα της αγαπημένης του Αντιγόνης Ψυχράμη στο Rent βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης για να την ενθαρρύνει και να της χαρίσει το θερμό του χειροκρότημα. Ο ίδιος, μάλιστα, μίλησε και για το “καυτό” φιλί της συντρόφου του με τον Κώστα Μαρτάκη.

 

Η σχέση του Σωτήρης Καλυβάτση και της Αντιγόνης μετρά αρκετό καιρό και οι δυο τους διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός είναι πάντα στο πλευρό της καλής του και την συμβουλεύει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα. Έτσι και χθες το βράδυ ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το “παρών” στο θέατρο Βεάκη και την επίσημη πρεμιέρα του Rent.

 

Ποια ήταν όμως, η αντίδρασή του στο φιλί της συντρόφου του με τον πρωταγωνιστή Κ. Μαρτάκη; Διάβασε στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η απουσία μου από τον δημόσιο βίο δεν θέλω να εκλαμβάνεται από κανέναν ως παραίτηση
«Θα ήθελα να υπενθυμίσω πως ο μοναδικός διαχειριστής της κινητής και ακίνητης περιουσίας αλλά και των πνευματικών δικαιωμάτων της Αλίκης Βουγιουκλάκης είμαι μόνο εγώ» γράφει σε άλλο σημείο
Γιάννης Παπαμιχαήλ 5