Lifestyle

Σ. Ρουβάς – Κ. Ζυγούλη: Βλέπουμε πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη τους!

Σύσσωμη η οικογένεια απολαμβάνει τη βόλτα της!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πραγματοποίησαν την πρώτη τους οικογενειακή βόλτα, μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης τους, κοντά στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά. Μάλιστα μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε την μικρούλα για πρώτη φορά!

Μαζί τους ήταν φυσικά η μικρή Αναστασία και ο 17 μηνών Αλέξανδρος που έχει ξεκινήσει να περπατά και δεν σταματά καθόλου! Σύσσωμη η οικογένεια λοιπόν εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και μετά την βόλτα έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Δες φωτογραφίες!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ξέσπασε η Νένα Χρονοπούλου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης τρελός δεν είναι και σε καμία περίπτωση δεν είναι εκμεταλλευτής ψυχών»
«Είναι εύκολο να σου κάνει η οικογένεια σου εισαγγελική παραγγελία και να σε οδηγήσουν σε δομή ψυχικής υγείας, το δύσκολο είναι να κρατηθείς μετά», σημείωσε ακόμα
Νένα Χρονοπούλου