Lifestyle

Σ. Βρεττός: Από τους κηπουρούς του Mega σε live εμφανίσεις! Φωτογραφίες

Το TLIFE τον συνάντησε στο πρώτο του live με τους Star Motel!

Ο Σωτήρης Βρεττός, ο Μάκης Τσόκας και ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος γέμισαν την μικρή οθόνη με χρώματα και μυρωδιές. Οι τρεις “Κηπουροί” του Mega αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και ενώ συνεχίζουν να μας δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους, ο ένας από τους τρεις ξεκινάει την καριέρα του σε έναν διαφορετικό “κήπο”. Αυτόν της μουσικής! Αναφερόμαστε βέβαια στον Σωτήρη ο οποίος αν και αγαπούσε πάντα την μουσική ποτέ μέχρι σήμερα δεν την είχε δει επαγγελματικά! Μέχρι σήμερα όμως γιατί πλέον όχι μόνο ξεκίνησε live εμφανίσεις αλλά ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE να βγάλει και το πρώτο του CD.

Είμαι μια δουλειά την οποία δούλευε καιρό παράλληλα με την εκπομπή. Τώρα που τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μπορεί να αφοσιωθεί σε αυτήν και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία The sound of everything η πρώτη δισκογραφική δουλειά της μπάντας του η οποία λέγεται Star Motel! Μαζί του είναι η Νατάσα Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Μπακάλης τους οποίους γνωρίζει από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως δηλαδή και τον Μάκη με τον Γιάννη.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα