Lifestyle

Σάσα Ομπάμα: Με φίλους για πλέξιμο η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Η Σάσα Ομπάμα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας όπου πήρε πτυχίο κοινωνιολογίας

Η μικρότερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama), Σάσα Ομπάμα, έχει τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης με τις πρόσφατες εμφανίσεις της. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να απολαμβάνει τον ήλιο στο πάρκο Έβερετ του Λος Άντζελες, όπου περνούσε ένα χαλαρό απόγευμα πλέκοντας ένα πολύχρωμο πλεκτό.

Ντυμένη με ένα μπλε μπλουζάκι και μεγάλα γυαλιά ηλίου, η Σάσα Ομπάμα έδειχνε να απολαμβάνει την ηρεμία της στιγμής. Η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα είναι 23 ετών και φροντίζει να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Φαίνεται ότι η αγάπη της για το πλέξιμο είναι οικογενειακή υπόθεση. Η Μισέλ Ομπάμα (Michelle Obama) είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πάθος της στη χειροτεχνία και έχει μοιραστεί στιγμές χαλάρωσης με το πλέξιμο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Τον Ιανουάριο, η 23χρονη Σάσα Ομπάμα, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μετά τις πυρκαγιές στο Λος Άντζελες σε μία έξοδό της να κρατά βιβλία, μεταξύ των οποίων, το «Bewilderment» του Ρίτσαρντ Πάουερς (Richard Powers). Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που εξερευνά τις σχέσεις και την απώλεια.

Η Σάσα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας όπου πήρε πτυχίο κοινωνιολογίας τον Μάιο του 2023 σύμφωνα με το HOLA USA. Μετά τη μετακόμισή της στο Λος Άντζελες, έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές να περνά χαλαρές στιγμές με φίλους και με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Μάλια Ομπάμα (Malia Obama).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Κωστόπουλος: «Θα έπρεπε να είμαι λίγο καλύτερος σύζυγος»
«Απέκτησα και πολύ πλούσιους φίλουν που θέλουν γύρω τους κάτι τυπάκια σαν εμένα. Αυτοί είναι που χάθηκαν από την πρώτη μέρα – μάλλον δεν θα διάβασαν ποτέ ότι έπαθα ζημιά», αποκάλυψε ακόμα ο πρώην εκδότης
Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος
«Ο Νότης Σφακιανάκης έχει απομονωθεί, τα κρατάει μέσα του, θα σκάσει κι αυτός», είπε ο πρώην μπασίστας του
«Από τη μέρα που αρρώστησε η Κίλι, κάθε μέρα ήμασταν εκεί. Μιλούσαμε στο κινητό μέχρι πριν έξι - επτά μήνες, μιλούσαμε. Μετά δεν καταλάβαινα τι έλεγε», εξομολογήθηκε ακόμα
Νότης Σφακιανάκης