Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδώρης Μαραντίνης: Ρομαντική απόδραση στην Αράχοβα! [pics]

Ταξίδι για δύο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι αναμφίβολα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους ξεκίνησε φιλικά αλλά μετά από χρόνια εξελίχθηκε σε έναν φλογερό έρωτα. Πλέον 9 χρόνια μαζί και έχοντας αποκτήσει μαζί δύο πανέμορφους γιους, η σχέση τους έχει πάει σε άλλο επίπεδο, αφού ο ένας είναι το άλλο μισό του άλλου. Ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη κυριαρχούν στην σχέση τους και αλληλοστηρίζονται σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το γκέι φιλί στο «Κλείσε τα Μάτια»: «Πάντα θα υπάρχουνε βλαμμένοι και οπισθοδρομικοί άνθρωποι»
«Ήταν ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό από αυτό που σήμερα βιώνουν οι ηθοποιοί. Τότε ήταν όλα πολύ πιο μεγεθυσμένα», περιγράφει ο δημιουργός για την επίμαχη σκηνή
Χριστόφορος Παπακαλιάτης
7