Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Σοφία Νικολάου: Η Γ.Γ. Αντεγκληματικής πολιτικής μητέρα για πρώτη φορά

Σοφία Νικολάου

Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έγινε μητέρα. Η κ. Σοφία Νικολάου, γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως φυσικά και ο σύζυγός της, ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Δαυλός.

Η Σοφία Νικολάου, δικηγόρος στο επάγγελμα και Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, θα ξεκουραστεί λίγες ημέρες και μετά… θα επανέλθει στις επάλξεις.

Η εγκυμοσύνης της Σοφίας ήταν γνωστή σε ελάχιστους, αφού το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, μόλις 4 μήνες μετά τη γνωριμία τους αφού ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και σήμερα η ευτυχία τους συμπληρώθηκε με τον ερχομό του παιδιού τους!

«Αυτή η μικρή πατουσίτσα είναι του Άγγελου μας που ήρθε πριν από λίγες ώρες για να γεμίσει τη ζωή μου και του Κωνσταντίνου. Καλώς όρισες θαύμα της ζωής μας. Να είσαι πάντα υγιής και καλότυχος»! έγραψε η Σοφία Νικολάου κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις