Lifestyle

Σούπερμαν: Ο Τζέιμς Γκαν διαψεύδει τις φήμες για τον Λόγκαν Λέρμαν – «Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τζέιμς Γκαν ανακοίνωσε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το ποιος θα υποδυθεί τον Σούπερμαν στην ταινία του «Man of Steel, Superman: Legacy».

Με αυτόν τον τρόπο, ο σκηνοθέτης κατέρριψε τις φήμες που ήθελαν τον ηθοποιό Λόγκαν Λέρμαν να αναλαμβάνει τον ρόλο.

Απαντώντας στον ισχυρισμό ενός θαυμαστή ότι πρώτος στην επιλογή του Γκαν είναι ο Λέρμαν, ο σκηνοθέτης έγραψε: «Για την ιστορία, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός».

Και πρόσθεσε: «Παιδιά, αυτό δεν είναι θάψιμο για τον ηθοποιό. Δεν ξέρω πολλά ονόματα ηθοποιών. Τώρα που μου λέτε ποιος είναι, τον αναγνωρίζω από πράγματα που έχει κάνει και πιστεύω ότι είναι ταλαντούχος. Αλλά δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ και δεν έχει συζητηθεί το όνομά του στο να παίξει τον Σούπερμαν».

Ο Γκαν είπε επίσης πως «δεν έχω μιλήσει ούτε με έναν ηθοποιό για τον ρόλο. Απλώς φτιάχνονται λίστες, και προετοιμάζω υλικό για τις οντισιόν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το καλοκαιρινό φωτογραφικό άλμπουμ από την Πάρο με τις δίδυμες κόρες τους
Το ζευγάρι πέρασε σχεδόν ολόκληρο τον Ιούλιο στο κυκλαδίτικο νησί και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές γεμάτες οικογενειακή ευτυχία και καλοκαιρινή ανεμελιά
Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα 10