Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Σούζαν Σαράντον και Σέριλ Λι Ραλφ μαζί σε μια νέα, πολλά υποσχόμενη, κομεντί

Σούζαν Σαράντον και Σέριλ Λι Ραλφ μαζί σε μια νέα, πολλά υποσχόμενη, κομεντί

Σούζαν Σαράντον και Σέριλ Λι Ραλφ πρωταγωνιστούν στην ταινία «The Fabulous Four», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες το 2024.

Οι Τίμοθι Β. Μέρφι και Μπρους Γκρίνγουντ συμπληρώνουν το πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας. Πρόκειται μια νια νέα, πολλά υποσχόμενης, κομεντί. Παραγωγός εταιρεία είναι η Bleecker Street.

Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει στη Τζόρτζια με ενδιάμεση συμφωνία από την SAG-AFTRA.

Πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Όσκαρ Σούζαν Σαράντον, η βραβευμένη με Emmy, Μέγκαν Μαλάλι και η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Μπέτυ Μίντλερ. 

Σε σενάριο και σκηνοθεσία της Τζόσελυν Μουρχάους, η ταινία ακολουθεί τρεις φίλες από τα παλιά (Σαράντον-Μαλάλι-Ραλφ) οι οποίες ταξιδεύουν στο Κι Γουέστ της Φλόριντα για να γίνουν παράνυμφοι σε έναν γάμο-έκπληξη της κολλητής τους (Μίντλερ) από το κολέγιο.

Ωστόσο μόλις φτάνουν εκεί, «οι φιλίες αναζωπυρώνονται, το παρελθόν βγαίνει στην επιφάνεια σε όλο του το μεγαλείο και αλλάζει τις ζωές τους με ένα απρόσμενο τρόπο».

Υπενθυμίζεται ότι η Σέριλ Λι Ραλφ είναι η πρώτη μαύρη ηθοποιός που κέρδισε βραβείο Emmy εδώ και 35 χρόνια για τον ρόλο της στη σειρά του 2021 «Abbott Elementary».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις