Lifestyle

Στέφανος Μιχαήλ – Νάταλι Κάτερ: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από έναν χρόνο σχέσης

Είναι από τα ζευγάρια που κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους.

Εκείνος ηθοποιός, που τον απολαμβάνουμε στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ και εκείνη χορεύτρια. Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ και την Νάταλι Κάτερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο ηθοποιός έχει συζητήσει τον γάμο μαζί της, καθώς βρίσκεται σίγουρα στα σχέδιά του και είναι κάτι που θέλει σίγουρα να κάνει στη ζωή του, αλλά και μεγάλη οικογένεια.

stefanonnatali

Το ζευγάρι θέλει να επισημοποιήσει τη σχέση του μέσα στον επόμενο χρόνο.

Μάλιστα, από τους πρώτους μήνες της γνωριμίας τους έκαναν κοινές εμφανίσεις και σε οικογενειακές στιγμές, όπως τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Στέφανος Μιχαήλ έγινε νονός βαφτίζοντας το παιδάκι της κουμπάρας του. Τότε, στο πλευρό του ήταν και η Νάταλι Κάτερ, κάτι που αποδείκνυε πόσο σοβαρή είναι η σχέση τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με αγοραπωλησία προσωπικών αντικειμένων της Βέφας Αλεξιάδου σε παζάρι στον Ελαιώνα - «Τα αγόρασα γιατί είχαν χαμηλή τιμή»
Ο άνθρωπος που πουλούσε τα αντικείμενα της 91χρονης ζητούσε 150 ευρώ και αποκάλυψε ότι τα αγόρασε σε πολύ χαμηλή τιμή σε παζάρι στον Ελαιώνα, στη συνέχεια ωστόσο, απέσυρε την αγγελία
Βέφα Αλεξιάδου
3
Sean «Diddy» Combs: Αθώος για sex trafficking και εγκληματική οργάνωση – Γλίτωσε τα ισόβια
Ο Αμερικανός ράπερ και παραγωγός αντιμετώπιζε 5 κατηγορίες και κρίθηκε ένοχος για «μεταφορά για σκοπούς πορνείας» σε δύο περιπτώσεις - Αναλυτικά η ετυμηγορία - Η εισαγγελέας θα ζητήσει την ανώτατη ποινή των 20 ετών
Sean «Diddy» Combs: Αθώος για sex trafficking και εγκληματική οργάνωση – Γλίτωσε τα ισόβια
Ανανεώθηκε πριν 55 λεπτά
5