Lifestyle

Στο δικαστήριο ο Πασχάλης – Γιατί βρέθηκε χθες στην Ευελπίδων

Στην Ευελπίδων με την σύζυγό του Αλίκη...

Στην Ευελπίδων βρέθηκαν χθες το πρωί ο Πασχάλης με την σύζυγό του Αλίκη Αρβανιτίδη, καθώς οι δικαστικές διαμάχες για την υπόθεση του περιβόητου DNA δεν έχουν τέλος για το γνωστό ζευγάρι.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, οι δυο τους πήγαν χθες στο δικαστήριο, έχοντας αντίδικο τους τον καθηγητή Γενετικής Κωνσταντίνο Πάγκαλο, ο οποίος έχει κινηθεί νομικά εναντίων τους μετά τις δημόσιες δηλώσεις της Αλίκης Αρβανιτίδη, για “αδιαφανείς συνθήκες στην εξέταση DNA”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Αμαλία Κωστοπούλου στο Κολοράντο για διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Jack Medwell – Δείτε φωτογραφίες
Μέσα από αναρτήσεις στα social media, η Αμαλία Κωστοπούλου μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη διαμονή τους, αποκαλύπτοντας εικόνες γεμάτες χειμωνιάτικη διάθεση, χαμόγελα και όμορφες εμπειρίες με φίλους
Αμαλία Κωστοπούλου και Jack Medwell