Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα 5 αρώματα που θα τραβήξουν όλα τα γυναικεία βλέμματα πάνω σας

Τα 5 αρώματα που θα τραβήξουν όλα τα γυναικεία βλέμματα πάνω σας

Σε πολλούς από εμάς έχει τύχει να περάσει μια γυναίκα από δίπλα μας και εκτός από την ομορφιά της να μας σαγηνεύσει η μυρωδιά της.

Μια ισχυρή έκρηξη από ένα μεθυστικό καλοκαιρινό άρωμα που κατευθείαν μας μεταφέρει κάπου αλλού και συγρόνως μας διεγείρει σεξουαλικά.

Μπορεί να νομίζετε ότι βρίσκετε το άρωμα της τόσο δελεαστικό λόγω των σεξουαλικών σας ορμών, αλλά η αλήθεια είναι ότι η μυρωδιά είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Από τα αρχαία χρόνια, η αίσθηση της όσφρησης χρησιμοποιήθηκε για να εκπληρώσει τρεις λειτουργίες: την εύρεση τροφής, την αποφυγή κινδύνου και την εύρεση ερωτικού συντρόφου.

Έτσι, ένα άρωμα έχει την ικανότητα να διεγείρει κάποιον και υποσυνείδητα να τον σαγηνεύσει. Είναι με άλλα λόγια το κλειδί στην τέχνη της αποπλάνησης.

Εάν η ερωτική σας ζωή είναι πεσμένη τώρα τελευταία, ίσως είναι καιρός να εστιάσετε στην μυρωδιά σας και να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω 5 αρώματα, τα οποία θα τραβήξουν όλα τα γυναικεία βλέμματα πάνω σας και πιθανόν να σας βοηθήσουν να κλείσετε ένα ραντεβού.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις