Lifestyle

Τα ωραιότερα make up και μαλλιά στο Fashion rocks

Η γιορτή της μόδας και της μουσικής έγινε και εμείς παρατηρήσαμε, ξεχωρίσαμε και σου παρουσιάζουμε τις πιο ιδιαίτερες επιλογές σε μακιγιάζ και μαλλιά για να βρεις την αγαπημένη σου.

Εντυπωσιακές, ακραίες ή συμβατικές οι εμφανίσεις στη γιορτή της μόδας και της μουσικής ήταν χωρίς αμφιβολία ενδιαφέρουσες. Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε όλες τις επώνυμες που βρέθηκαν εκεί για να κάνουμε στην Ελλάδα έναν άλλο beauty διαγωνισμό. Αυτόν της πιο εντυπωσιακής εμφάνισης σε μακιγιάζ και μαλλιά από το Fashion Rocks.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερα…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Χρήστος Πολίτης χάριζε χρήματα σε άπορους ηθοποιούς – Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τη φιλανθρωπική του δράση
«Θα σε θυμόμαστε με αγάπη όλοι και θέλω δημόσια να σ' ευχαριστήσω για όσα αθόρυβα έκανες για το ΤΑΣΕΗ και τους ανήμπορους ηθοποιούς», έγραψε ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ
Χρήστος Πολίτης