Lifestyle

Τα βαφτίσια του γιου τους ετοιμάζουν Κουρκούλης-Κελεκίδου

Το ζευγάρι που πλέον μόνιμα στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να βαφτίσει τον μονάκριβο γιο του.

Η Κέλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι πολύ ευτυχισμένοι με το γιο τους. ρόσφατα μετακόμισαν οικογενειακώς στην συμπρωτεύουσα για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή αλλά βρίσκονται κιόλας και οι περισσότεροι συγγενείς τους.

Έτσι, η βάφτιση του μικρού, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και οι δύο γονείς έχουν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες. Το όνομα που θα του δώσουν είναι Αθανάσιος, το όνομα του πατέρα του Νίκου Κουρκούλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Μπίλι Τζόελ μιλάει πρώτη φορά για την σπάνια εγκεφαλική πάθησή του: «Νιώθω καλά, η ισορροπία μου είναι χάλια»
Ο Αμερικανός τραγουδοποιός και πιανίστας Μπίλι Τζόελ διαγνώστηκε με υδροκεφαλία φυσιολογικής πίεσης ενηλίκων και ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναυλίες του στα μέσα Μαΐου
Μπίλι Τζόελ