Lifestyle

Ταμίλα Κουλίεβα: «Είχα πέσει θύμα της τεχνητής νοημοσύνης, μέσω Instagram»

«Η Θάλεια είναι μια γυναίκα που περνάει από πολλές δοκιμασίες», είπε για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας»

Μία προσωπική αποκάλυψη έκανε η Ταμίλα Κουλίεβα σχετικά με μία πρόσφατη περιπέτεια που βίωσε, όταν έπεσε θύμα τεχνητής νοημοσύνης μέσω του internet και για την ακρίβεια του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νίνιου πήρε θέση για το αν μία γυναίκα πρέπει να εργάζεται ή όχι όταν γίνεται μητέρα. Ακόμα, η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε και για τη συμμετοχή της στη σειρά «Άγιος έρωτας».

«Είχα πέσει θύμα της τεχνητής νοημοσύνης, μέσω Instagram. Εντάξει, εγώ το προκάλεσα λίγο. Δηλαδή ακολούθησα τον λογαριασμό μίας κοπέλας, η οποία είναι τεχνητή νοημοσύνη. Έλαβα ένα μήνυμα που έλεγε “τι ωραία που ανεβάζετε αυτή την παράσταση και πόσο πολύ θα ήθελα να έρθω να την δω’. Απάντησα εγώ, εν γνώση μου, “και γιατί δεν έρχεστε;”. Αυτό που έγραψε η τεχνική νοημοσύνη είναι ότι δυστυχώς μένει πολύ μακριά και μου ευχήθηκε “καλή επιτυχία”», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον γιο της τονίζοντας: «Όσο ήταν μικρός ο Στέφανος προσπαθούσα να μην “χάσω” κάποια ηλικία του, να είμαι από κοντά. Μέχρι που έγινε 4-5 χρονών, δε δούλευα. Οπότε ήταν πολύ ωφέλιμος χρόνος».

Τέλος η Ταμίλα Κουλίεβα αναφέρθηκε και στον ρόλο της Θάλειας Μαρκοπούλου που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής «Άγιος έρωτας».

«Η Θάλεια είναι μια γυναίκα που περνάει από πολλές δοκιμασίες, οπότε υποκριτικά για μένα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»
«Αυτά τα “celebrity” και “superstar”, εντάξει. Ωραίες είναι οι λέξεις αλλά θα ήταν πιο ωραίο να τις λέμε για τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες» τονίζει ο τραγουδιστής
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Δανάη Μπάρκα και Νόνη Δούνια έβαλαν τα μαγιό τους και πόζαραν για το Instagram: «Κορίτσια στο νησί»
Όπως αποκάλυψαν τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και η βουλευτής της ΝΔ, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, οι δύο τους βρέθηκαν στο νησί των Σπετσών για λίγες μέρες ξεκούρασης
Δανάη Μπάρκα - Νόνη Δούνια